Alfred Julbe: “Hem d’acostar els joves al seu màxim potencial”

Alfred Julbe: “Hem d’acostar els joves al seu màxim potencial”

L’entrenador blaugrana ha repassat a Barça TV el final de curs del segon equip, el moment actual del júnior i ha parlat de les joves promeses

Alfred Julbe, entrenador del Barça B i del júnior, ha estat aquest dimecres al programa ‘Hora B’ de Barça TV per valorar el curs del filial blaugrana, així com el recent campionat d’Espanya del júnior. Julbe també ha parlat del Next Generation Tournament, l’Eurolliga júnior, que l’equip blaugrana disputarà del 18 al 21 de maig a Istanbul. A més, també ha parlat de les joves promeses del bàsquet blaugrana.

“Els jugadors més dotats d’aquesta promoció de joves està traient el cap, estan molt a prop del primer equip. La gent comença a identificar uns jugadors com Kurucs, Peno, Aleix Font, Diagne o Sergi Martínez, entre d’altres, que cada cop estan més a prop i nosaltres els hem d’impulsar i acostar-los al seu màxim”.

El Barça B

El final de temporada a la LEB va ser realment bo per al Barça B, que des de l’arribada de Peña i gerun a l’equip va fer un gran canvi. Però no només les incorporacions van donar un salt qualitat, sinó els propis jugadors que ja hi eren van mostrar la seva millor versió. “A la LEB Or hem guanyat 10 dels últims 12 i això ens ha fet el millor equip de la LEB en aquest tram final. L’arribada de Peña i Gerun ens ha ajudat, però això ha fet créixer els joves, ens han dotat de nivell i competir de tu a tu. La part alta de la LEB està a la par que la part baixa-mitja de l’ACB”, analitza Julbe.

L’any del júnior

“A la semifinal del campionat d’Espanya júnior vam competir bé, vam tenir el partit a les mans. El Madrid va vèncer a la final per 30 punts, era superior físicament. Sempre estàs més content quan guanyes, però del que es tracta és d’impulsar jugadors cap a dalt”, comenta Julbe sobre el campionat de clubs disputat a Bilbao fa tot just una setmana.

Pel que fa al Next Generation Tournament, l’Eurolliga júnior, Julbe explica com veu aquest últim torneig del curs de l’equip júnior: “Favorits a Istanbul? El jugador que porta la samarreta del Barça és favorit sempre i s’ha d’acostumar. Si formem gent per jugar en el primer equip, potser algun dia no ho ets, però el 95% dels partits ho seràs. No renunciem a res”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut