Així serà la Minicopa 2017 per al Barça Lassa Infantil

Així serà la Minicopa 2017 per al Barça Lassa Infantil

Els de Ruben Muñoz disputaran aquesta competició del 16 al 19 de febrer a Vitòria durant la Copa del Rei

El Barça Lassa Infantil ha conegut aquest dimecres els seus rivals a la primera fase de la Minicopa Endesa. Aquesta competició, que el club blaugrana ha guanyat un total de 5 ocasions, se celebrarà de forma paral·lela a la Copa del Rei. Per tant, els blaugranes jugaran del 16 al 19 de febrer a Vitòria una competició molt atractiva i que presenta nou format.

Els equips

El Reial Betis Energia Plus, el Fundación 5+11 Baskonia i el Catalana Occident Manresa seran els rivals del Barça Lassa en el grup A. Els dos primers classificats passaran a semifinals i s’enfrontaran als altres dos millors equips del grup que formaran el Reial Madrid, el Divina Seguros Joventut, l’UCAM Múrcia i el Clínicas Rincón Fertilidad de Màlaga.

Partits i seu

Els partits de la primera fase es jugaran el dijous 16 (10h vs Baskonia i 16h vs Manresa)  i el divendres 17 (12h vs Reial Betis), mentre que les semifinals es disputaran el dissabte 18. La gran final es jugarà el diumenge 19. Les seus de la competició seran el Palacio de Congresos Europa, amb capacitat per a més de 5.000 persones, i també el Polideportivo San Andrés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut