Així serà el Next Generation Tournament de l’Eurolliga per al júnior del Barça Lassa

Així serà el Next Generation Tournament de l’Eurolliga per al júnior del Barça Lassa

Els blaugranes són els vigents campions d’aquest torneig i tindran en el seu grup el CFBB París, el CSKA de Moscou i l’Estrella Roja

El Barça Lassa júnior marxa aquest dimecres cap a Istanbul per disputar el Next Generation Tournament, l’anomenada Eurolliga júnior. Els blaugranes són els vigents campions d’aquesta competició després que el curs passat, a Berlin, els homes d’Alfred Julbe realitzessin un campionat esplèndid i s’emportessin per primer cop el títol. Del dijous 18 al diumenge 21 els vuit millors equips júniors d’Europa seran també protagonistes a Istanbul i tots els partits del Barça Lassa seran oferts per Esport3.

L’equip, al complet

Alfred Julbe és l’entrenador principal d’un equip que compta amb els exjugadors Jaume Comas i Jaka Lakovic com a assistents. Aquest trident de tècnics són també els encarregats de dirigir durant la temporada l’equip de la LEB Or, que ja ha acabat de competir.

Pel que fa a jugadors, el  Barça compta en la posició de base amb tres homes: Arnas Velicka, Raimon Carrasco i Héctor Aza. Tots tres es combinen pel que fa a l’anotació, penetració cap a cistella i la visió de joc, sent Velicka un dels jugadors més incisius de l’equip.

Talent exterior i interior

Pel que fa a les posicions d’escorta i aler, Andrija Marjanovic, Alex Esteban, David Font i Miquel Puig formen una línia exterior en què el cadet Tom Digbeu també ha estat convocat. Tots ells poden anotar des de l’exterior i també són intensos en l’aspecte defensiu.

En el joc interior el Barça Lassa compta també amb talent, alçada i tir exterior. El capità Sergi Martínez és un dels referents de l’equip i pot combinar també la posició d’aler, mentre que Omar Dieng, Luka Samanic i Nikola Zizic completen el joc interior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut