El repàs de l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 2)

El repàs de l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 2)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

C.E.B. Marc Gasol, 82 – FC Barcelona Lassa B, 71

El Cadet B  va perdre divendres a la nit a la pista del C.E.B. Marc Gasol de Girona per 82 a 71, en el partit corresponent a la segona jornada. Aquest partit havia estat aplaçat degut a la participació dels blaugranes al Torneig Internacional de Dubai.

Malgrat les baixes, els de Xavi Pardina van competir durant tot el matx davant d’un rival molt fort físicament i molt intens en defensa. Els visitants van estar quasi tot el partit per davant en el marcador, però a lúltim període els gironins van trobar ritme en atac gràcies a les pilotes recuperades i van posar-se per davant en el marcador.

Les grans actuacions de Sandro Crespo (13 punts i 14 rebots) i d’Isaac Mayo (15 punts i 19 rebots) no van ser suficients perquè els barcelonistes s'emportessin el partit.

Platges de Mataró, 89 – FC Barcelona Lassa B, 79

Tot i l'encert en atac, els blaugrana van acusar les baixes i el cansament i no van ser capaços de frenar l'atac local aquest passat diumenge.

Després d'una irregular primera part, els de Xavier Pardina van prémer les dents i van posar als del Maresme contra les cordes, però la curta rotació va fer que no poguessin mantenir el ritme i acabessin cedint.

Amb la derrota els blaugranes se situen amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes.

Fes clic aquí per veure tots els resultats del bàsquet formatiu blaugrana d’aquest passat cap de setmana

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut