El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 5)

Cada setmana el lloc web oficial del Club explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

A.E. BOET MATARÓ, 10 - FC Barcelona Lassa, 60

Aquest cap de setmana es disputava la 4a jornada de Lliga. En aquest cas tocava visitar la mítica pista de la Plana, a Badalona. El rival, EL RECANVI MARISTES ADEMAR.

Els dos primers quarts van ser de molta qualitat per part dels blaugranes, i així es va reflectir al marcador a l’inici del tercer quart (4-29). Al quart període els badalonins, tirant d’orgull, van plantejar diversos problemes, i van convertir el quart en el més complicat de tot el matx (13-10).

A la represa la història va canviar radicalment. Defensant i atacant a un molt bon nivell, l’equip va ser capaç de tornar agafar el ritme perdut. En definitiva, va ser un partit que va servir per continuar agafant velocitat de creuer i per plasmar sobre la pista tot allò que durant la setmana es treballa als entrenaments.

La propera jornada, partit contra el JAC SANTS A a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL B

CB GRANOLLERS A,
88 - FC Barcelona Lassa B, 38

Partit contra un dels rivals més durs de la categoria. L’equip local va sortir molt fort i es va endur el primer parcial per 14-2. La defensa pressionant i de dos contra un tot el camp del CB Granollers va asfixiar l’infantil B, en clara inferioritat física.

Tot i així, l’equip ho va seguir intentant i va arribar a competir el marcador en algun dels següents períodes. El marcador es va tancar al sisè període per 88-38.

CADET B

U.E.R. PINEDA DE MAR, 70 – FC Barcelona Lassa B, 50

Aquest cap de setmana passat era doble jornada de competició per als equips preferents. El Cadet B s'enfrontava dissabte al matí al rival més difícil de la competició, el Pineda de Mar.

Els del Maresme eren líders invictes de la competició i van fer notar la seva superioritat des del primer minut. La seva agressivitat defensiva en l’un contra un i el seu bon ritme en atac van fer que la primera part acabés amb el clar resultat de 41-23 per als locals.

Els barcelonistes, però, van reaccionar a la represa. Van endurir la seva defensa i van creure en ells mateixos, factors que els van arribar a posar 12 punts a sota al marcador. Malgrat aquest esforç notable, l'encert ofensiu dels locals va acabar d'inclinar la balança.

Al final, 70-50 per als de César Aneas, que continuen al capdamunt de la classificació.

FC Barcelona Lassa B, 70 - CEB Marc Gasol A, 59

Diumenge l'equip rebia a casa al segon classificat, el CEB Marc Gasol A. El partit va ser molt igualat ja des de l'inici, i després de dos períodes d'estira-i-arronsa els blaugranes arribaven a la mitja part manant al marcador per 31-30.

Durant el tercer període, però, els gironins van fer un pas endavant i amb dos triples arribaven amb un punt a favor a l'últim quart.

Malgrat tot, els locals no es donaven per vençuts i les bones accions defensives de tot l'equip i la bona actuació en atac de Pau Carreño (11 punts, 10 rebots i 13 de valoració) i d'Isaac Mayo (10 punts, 11 rebots i 17 de valoració) van posar per davant els de Xavi Pardina.

Amb aquest 70-59 els blaugranes fan un pas endavant a la classificació amb quatre victòries i cinc derrotes.