El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 4)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

A.E. BOET MATARÓ, 10 - FC Barcelona Lassa, 60

Visita a la pista del A.E.BOET MATARÓ dissabte passat a les 12:00h.  Rival desconegut, però els blaugrana van iniciar el partit amb l’empenta i la força necessària com per tirar-lo ràpidament endavant. Aquest aspecte ja es va veure reflectit de manera directa en el marcador dels primers 10 minuts. Sumant els dos primers quarts el resultat era de (5-34).

En general, una molt bona actuació dels nostres blaugrana. Amb la bona noticia del debut d’en Filip Siewruck, amb 20 punts, 9 rebots, 27 de valoració.

El següent partit serà, també com a visitants , a la mítica pista de la Plana a Badalona, contra el Maristes Ademar.

INFANTIL B

BÀSQUET SAMÀ,  25 –FC Barcelona Lassa B, 75

Partit marcat per un excel·lent inici de l’infantil B en que va aconseguir una renda important en el primer període (2-17). La clau va ser la intensitat defensiva que va permetre recuperar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils.

Malgrat no tenir una superioritat física manifesta, l’equip va dominar el rebot en ambdues cistelles amb 25 rebots defensius i 35 ofensius. Així ja es va arribar al descans amb una còmoda avantatge  (16-59).

A la represa, l’equip no va estar gaire encertat i el resultat parcial del període va ser d’empat (9-9). Tot i així, l’equip va recuperar la intensitat i l’efectivitat i va aconseguir tancar el marcador al sisè període amb 25-75.

CADET B

C.E.B. Girona, 76 - FC Barcelona Lassa B, 79

El Cadet B va guanyar Diumenge el matí a la difícil pista del C.E.B. Girona, en un partit molt ajustat que es va decidir a l'últim minut. Els barcelonins es van mostrar molt sòlids al darrere durant la primera meitat i el partit va arribar al descans 36 a 42. Després d'un tercer període molt igualat, el partit arribava als últims 10 minuts amb un avantatge de 3 punts per als visitants.

Les actuacions de Borja Fernández (19 punts i 25 de valoració) i de Pau Carreño (15 punts i 17 de valoració) van ser vitals a l'últim període per la victòria dels de Xavier Pardina.

Amb aquesta victòria els blaugrana recuperen el bon regust de la victòria després d'encadenar tres derrotes seguides.

JÚNIOR

FIATC Joventut, 55 - FC Barcelona Lassa, 58

El júnior suma la seva setena victòria consecutiva al guanyar a l'Olimpic de Badalona al FIATC Joventut per un ajustat 55-58.

Els nervis d'un Olimpic amb força públic feien que passats tres minuts de l'inici del partit es pogués veure la primera cistella. Així, el descenert inicial marcaria la primera meitat d'un derbi força dominat per les defenses i sobretot pels errors dels blaugrana per finalitzar el primer quart amb el 10-15 favorable al Barça Lassa.

En el segon quart, la tónica seria la mateixa, molts nervis per part dels d'Alfred Julbe que feia que el filial verd-i-negre agafés avantatge al marcador amb un 27-21, cosa que va fer reaccionar als blaugrana amb un parcial de 0 a 7 per acabar amb un 29-28 al descans.

El tercer quart començava dominat pels badalonins, però l'encert blaugrana va propiciar la remuntada per acabar el quart amb empat (44-44). Així, un parcial d'11-14 al darrer període va provocar un triomf treballat del júnior 55-58, que acaba la primera volta líder amb 7 victóries i 0 derrotes.