El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 21)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

UE Horta 67, – FC Barcelona Lassa B, 75

El Cadet B va disputar el diumenge al matí al camp de l'UE d'Horta el partit corresponent a l'última jornada del Grup B de Preferent.

Els blaugrana van començar el partit amb molt encert ofensiu, fet que els va fer agafar un avantatge de 10 punts a la fi del primer període (9-19).

Durant els segons 10 minuts, però, els hortencs van enfortir la seva defensa i sumat a bones penetracions i a les segones opcions, fruit de rebots ofensius, van aconseguir acostar-se en el marcador. A la mitja part s'arribava amb el resultat de 30 a 35.

A la segona meitat el partit va seguir la mateixa tònica. Els barcelonistes, però, van mostrar més solidesa en el rebot defensiu i això els va permetre tancar el tercer període amb un marcador favorable per 47 a 53.

Els últims 10 minuts no van fer més que reafirmar el que havia passat durant el tercer període. Les bones actuacions de Pau Carreño (21 punts, 8 rebots i 27 de valoració) i d’Adrián Rodríguez van ajudar a tancar el partit als de Xavi Pardina.

Al final 67 a 75 per al Barça Lassa, que acaba la Lliga regular segon de grup amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes.

INFANTIL A

FC Barcelona Lassa, 77 – UE Horta, 40

Crònica del partit corresponent a la 12ª Jornada de la Fase Regular Campionat de Catalunya Infantil Nivell A1: (INFA-UEHORTA)

L'equip d'horta al partit d'anada ja ens va plantejar diversos problemes, que es varen repetir al partit. Els jugadors blaugrana tenien problemes per donar-li el seu propi ritme al partit. Poca anotació per parts dels dos equips, massa errors no forçats.

A partir de la segona part, però, els barcelonistes van marcar el ritme de partit. Van realitzar dos quarts d'altíssim nivel i això va fer que marxessin en el marcador.

El resultat final: 77-48.

FC Barcelona Lassa, 86 – Sant Josep, 59

Crònica del partit corresponent a la 13ª Jornada de la Fase Regular Campionat de Catalunya Infantil Nivell A1: (INFA-SANTJOSEPBDN)

El partit va començar amb una igualtat màxima, en què els blaugrana es veien superats en certs aspectes del joc. Així ho reflectia la suma dels marcadors al final dels dos primers períodes. (19-17).

A mesura que els barcelonistes van ser capaços de controlar el rebot ofensiu, el partit va canviar de color totalment. Els badalonins permetien als nostres jugadors segones opcions i graciés també  a la forta defensa, la diferència en el marcador va començar a ser clara.

El resultat final: 86-59.