El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 19)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

CB PARDINYES GROC, 16 – FC Barcelona Lassa, 91

Els nostres jugadors van marcar el ritme durant els 40 minuts de partit. Mostrant-se consistents i forts en defensa, així com en atac, on cosntantment eren capaços de trobar les millors opcions. A més, gràcies a la bona defensa, érem capaços d’anotar un contracop d’una manera continua.

El partit, però, no va tenir molta història. Una visita complicada, molt ben solventada pels barcelonistes.

INFANTIL B

FC Barcelona Lassa B, 64
– CN Tàrrega, 14

Partit on es donava el tret de sortida a la segona volta després d’acabar la primera de forma invicte.

Competitivament, el partit no va tenir història i abans del descans l’infantil B ja havia tancat el marcador per un clar 64-14. L’equip va seguir treballant mostrant tot el bon nivell ofensiu de les últimes setmanes, arribant fins als 127 punts.

A destacar que durant la setmana, diversos jugadors de l’infantil B han pogut ajudar i sumar als dos compromisos que ha tingut l’infantil A d’edat superior durant la setmana.

Ara, l’equip es prepara per un exigent torneig, del 19 al 24 de març a Lloret, on en la primera fase han quedat emparellats amb equips com el Bàsquet Samà, CEB Marc Gasol i Partizan de Belgrad.