El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 18)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL B

Bàsquet Neus A, 28 - FC Barcelona Lassa B, 79

Partit disputat el passat dissabte, en una pista complicada i davant d’ un equip molt ben entrenat que practica un estil agradable de joc. Tot i això, l’Infantil B va donar molt bones sensacions, tot i començar erràtics en el primer període.

L'equip va estar molt valent en l'aspecte ofensiu i això va fer encadenar minuts amb un bàsquet ràpid i vistós sense por a llançar a cistella. La prova és que al descans l'equip ja duia 60 punts per 26 del Neus.

En l'aspecte defensiu l'equip també va donar mostres de donar un pas endavant, amb una pressió molt efectiva dels un contra un, aspecte del que s'incideix als entrenaments.

Així, tot just començar el sisè període l'equip va tancar el marcador amb el 28-79 amb 15 minuts més per jugar-se, minuts en que l'equip va seguir treballant en els aspectes que es demanen des del cos tècnic.

CADET B

El Cadet B va disputar aquest passat cap de setmana dos partits que els van situar al capdamunt de la classificació del Grup B de Preferent.

FC Barcelona Lassa B, 87 - Manyanet Molins, 77

El primer dels dos va ser dissabte al matí a la Ciutat Esportiva. Els blaugrana rebien al fins llavors líder invicte del grup, el Manyanet Molins. Els de Xavier Pardina van realitzar un partit molt seriós, amb una gran intensitat defensiva i aguantant el nivell físic que exigia el partit.

L'encert dels locals durant l'últim període va ser decisiu per endur-se la victòria. Al final, 87 a 77 per als barcelonistes.

Basket Almeda 62 – FC Barcelona B, 68

Diumenge a la tarda els blaugrana disputaven el segon partit del cap de setmana, aquest cop a la sempre difícil pista del Basket Almeda.

Tot i el cansament del partit del dia anterior, els barcelonins van realitzar un partit intens i dur, minimitzant els errors en defensa i sabent aprofitar els bàsquets fàcils en atac.

El partit va ser un estira i arronsa constant. Els visitants no aconseguien marxar en el marcador i fins a l'últim període el partit va anar molt igualat. Al final, però, les pilotes recuperades i els contraatacs ràpids dels de Xavier Pardina van fer decantar la balança.