El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 16)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

CB CORNELLÀ, 66 – FC Barcelona Lassa B, 74

El Cadet B va disputar el passat diumenge a les 16:00 hores a la pista del CB Cornellà el partit corresponent a la jornada 5 del grup B de preferent.

Els blaugrana van començar el partit molt endollats i a la fi dels 10 primers minuts dominaven el marcador per 11 a 24.

Els locals, però, amb molt encert des de la línia de tres punts van capgirar el marcador durant el segon i tercer període, arribant a posar-se un punt amunt, 50-49.

La bona feina en defensa dels visitants i el moviment de pilota aconseguit durant l'últim període van fer decantar la balança.

Al final victòria dels de Xavi Pardina per 66-74.

JÚNIOR

CB Cornella, 68 – FC Barcelona Lassa 79

El jugadors d’Alfred Julbe van començar el primer quart amb un 20-27, que feia preveure que seria un partit fàcil, però no ho va ser gens. Els locals en tot moment van aguantar dins del partit, amb un parcial de 15-18, situant el 35-45 de la mitja part.

Un cop tornats del vestidor, els locals van sortir amb més força, però un parcial de 0-7, tornava la calma als nostres juniors, que sabien contrarestar les cistelles que l’equip del baix Llobregat els hi feien. Els parcials de 15-17 i 18-17, marcaven el final i una nova victòria per un júnior que es manté líder del seu grup.