El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 14)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

FC Barcelona Lassa B, 74 – Basket Almeda, 54

El Cadet B va jugar el passat dissabte a la tarda el primer partit a casa de la segona fase davant el Basket Almeda.

Els barcelonins van sortir molt endollats al partit i al final del primer període dominaven el marcador 20 a 5. Durant el segon període els locals van seguir dominant el partit i a la mitja part el resultat era de 36 a 17.

A la represa, els visitants van intentar no perdre-li la cara al partit i amb una defensa agressiva van retallar punts al marcador fins arribar a posar-se a 10 avall. Els blaugrana, però, van seguir lluitant en defensa i corrent al contracop i això els va permetre tornar a eixamplar la diferència.

Al final, 74 a 54 per als de Xavi Pardina, que se situen amb una victòria i una derrota a la classificació.

JÚNIOR

FC Barcelona Lassa, 84 - Joventut de Badalona, 58

Diumenge arribava a la Ciutat Esportiva un partit interesant per al nostre júnior, un rival directe de cara a la classificació per la Final a Quatre del Campionat de Catalunya, el Club Joventut de Badalona.

El partit havia de servir per tornar a demostrar que el joc realitzat durant tota la primera fase no havia estat un miratge i així va ser.

Un inici amb molts dubtes agafava per sorpresa els verd-i-negres i finalitzava el primer quart amb el 22-14 al marcador. Els blaugranes s'havien alliberat i un segon quart, on la defensa dels badalonins ajudava a fallar tirs fàcils, provocava el parcial de 18-16 del segon quart per arribar a la mitja part amb el 40-30 al marcador.

A la represa, els blaugranes van sortir molt més valents, l'encert en el tir exterior i la defensa dels blaugranes, provocava un parcial de 26-15 feia que agafessin una distancia al marcador que l'equip visitant veies impossible de remuntar (66-45).

A l'últim quart, l'equip d'Alfred Julbe va seguir treballant en defensa i trobant tirs sols, un parcial de 18 a 13, finalitzava el partit amb el 84-58.