El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 13)

Cada setmana, la web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

CADET B

Marc Gasol, 80 – FC Barcelona Lassa B, 73

El passat dissabte a la tarda, el Cadet B va disputar el primer partit de la segona fase a la pista del Marc Gasol de Girona.

L'equip local va començar el partit molt encertat i va posar-se al capdavant del marcador, lideratge que ja no deixaria en tot el matx.

Els blaugrana, però, no li van perdre la cara al partit en cap moment. Van endurir la seva defensa durant la segona part i tres triples seguits a l'últim període van fer que igualessin el marcador.

Els gironins, però, van ser molt superiors en el rebot ofensiu i van aprofitar la seva superioritat física per fer-se forts durant els últims minuts del matx i aconseguir una diferència que ja seria insalvable per als barcelonistes.

JÚNIOR

Sant Josep de Badalona, 48 – FC Barcelona Lassa, 73

Després de la disputa dels torneigs i de les finals de la Copa Federació i la final del Torneig d'Hospitalet –en total 7 partits en 5 dies-, els blaugrana tornaven a la competició domèstica.

A la pista sempre complicada del Sant Josep de Badalona, els jugadors entrenats per Alfred Julbe van tenir prou amb els dos primers períodes per sentenciar el partit (13-25) i (12-22). Al descans, 25-47.

Un cop els dos equips van tornar dels vestidors, el caràcter des jugadors badalonins juntament a la permissivitat arbitral van fer que els blaugranes notessin el cansament acumulat, cosa que va influir en el poc encert a cistella. L’11-13 del tercer quart i el 12-13 de l'últim deixaven el marcador final en un 48-73. Triomf important doncs a una de les pistes més complicades d'aquesta segona fase.