El júnior, classificat per a les semifinals com a primer de grup a l’Hospitalet

Els de Julbe han superat el Baloncesto Sevilla per un clar 85-47 i disputaran aquest dimecres, a les 11.30 hores, la segona semifinal El rival serà el Maccabi Tel Aviv, que ha acabat en el segon lloc del grup A

El Barça Lassa júnior ha acabat la primera fase del Torneig de l’Hospitalet amb victòria. Els d’Alfred Julbe han superat per un clar 85-47 el Baloncesto Sevilla, que ha acabat com a cuer del grup. Així doncs, el júnior disputarà la segona semifinal del Torneig aquest dimecres, dia de Reis, a les 11.30 hores contra el Maccabi Tel Aviv, que ha acabat segon del grup A després de superar l'Olimpija de Ljubljana per 82-75 i gràcies al basket-average.

Clars dominadors

Des del primer quart que el Barça Lassa s’ha imposat al seu rival. Els punts d’Aleix Font (13) han estat claus pel 26-13 que s’ha eixamplat fins al 51-19 del descans, una diferència insalvable per al conjunt sevillà. En el segon temps dues grans esmaixades de Sergi Martínez han atret l’atenció d’un públic que ha vist com en el minut trenta la diferència era de 66-30.

En els últims deu minuts de partit, com era d’esperar, el Baloncesto Sevilla ha intentat reduir les diferències i els blaugranes s’han relaxat una mica. El resultat final, però, ha seguit sent contundent fins al 85-47 que permet els blaugranes acabar la primera fase com a primers de grup i disputar la segona semifinal (6/1, 11.30h).