Una única derrota al bàsquet formatiu

Una única derrota al bàsquet formatiu

El Barça B de bàsquet va perdre en l’últim segon a la pista del Zornotza basc en un partit que tenia pràcticament guanyat La resta d’equips del bàsquet base ha aconseguit el triomf en un cap de setmana de victòries clares i contundents

El Barça B d’Aleix Duran va estar a punt de sorprendre a la pista del Zornozta d’Amorebieta, Biscaia, després de caure a l’últim segon per 86-83. Els blaugranes, que dominaven el partit al tram final per 78-83, van veure com un parcial de 8-0 els privava d’una victòria en una pista de les més complicades de la categoria. Hakanson i Sulejmanovic, amb 19 punts i 22, els més destacats del filial.

Júnior

Els homes de Joan Braulio continuen sumant i segueixen líders del grup 1 del Campionat de Catalunya Preferent. Aquest diumenge el Júnior blaugrana es va desfer del Formatges Betara Olost per 71-61 en un partit que va tenir els seus moments de complicació. I és que els del Lluçanès són un equip incòmode i que sempre està dins del partit. Amb el triomf els de Braulio tenen un balanç de 9-1, el mateix que el Joventut.

Cadet A

Victòria contundent dels homes de Marc Calderón a la Ciutat Esportiva contra el Platges de Mataró per 85-42. La superioritat blaugrana va ser evident durant tot el partit i amb aquest triomf els blaugranes sumen un total de set triomfs i una derrota i ocupen el segon lloc de la taula amb dos partits menys que el Joventut.

Cadet B

El segon equip cadet, comandat per Xavi Pardina, ha sumat aquest cap de setmana passat el triomf més contundent. Va superar el seu rival, el CB Granollers, per 101-66, i va certificar d’aquesta manera que és l’equip més fort del seu grup, el segon del Campionat de Catalunya Cadet Preferent. Els blaugranes tenen un balanç de 9-1 i treuen dues victòries al segon classificat.

Infantil A

L’Infantil A de Ruben Muñoz va sumar un altre triomf tancant el marcador. Va superar per 51-1 el CB Prat i continua invicte al seu grup amb un balanç de cinc triomfs i cap derrota. El pròxim partit de l’Infantil A serà a la pista del Bàsquet Neus.

Infantil B

Els més petits del bàsquet base també continuen el seu creixement i aquest cap de setmana van superar per un clar 77-38 el Sant Pere de Terrassa. Tot i que van caure en el primer partit de la Lliga, els homes de Xavi Mas són segons al seu grup amb un balanç de 4-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut