Segon triomf consecutiu del Barça B

Els d’Aleix Duran guanyen a la pista del Sammic basc per 74-85 i continuen imbatuts en aquest 2015 El Júnior va ajornar el seu partit, i el Cadet A, el Cadet B, l’Infantil A i l’Infantil B van guanyar els seus partits

Triomf de prestigi del Barça B a domicili. Els homes d’Aleix Duran van superar per 74-85 el Sammic ISB d’Azpeitia i han sumat la segona victòria seguida a l’Adecco Plata. Els blaugranes, que ja han aconseguit cinc victòries, se situen a tres dels llocs de play-off.

El partit, igualat fins al descans, es va trencar al tercer quart amb un gran parcial dels catalans, que van seguir intensos i sense fissures fins al final. Emir Sulejmanovic, amb 22 punts i 10 rebots, i Stefan Peno, amb 17 punts i 25 de valoració, els més destacats.

El Cadet A de Marc Calderón va vèncer per un clar 46-88 a la pista del Sant Josep de Badalona i ha començat la segona fase de la competició amb el mateix ritme. Lidera la competició amb un balanç de 2-0, el mateix que el Joventut de Badalona.

Pel que fa al Cadet B, els de Xavi Pardina van vèncer per 68-49 el CEB Girona i també han guanyat els dos partits disputats fins ara.

Quant a l’Infantil A, els de Ruben Muñoz van superar per 75-46 el Catalana Occident Manresa i van sumar la primera victòria de la segona fase. L’Infantil B de Xavi Mas, per la seva banda, també va vèncer i va tancar el marcador amb un 59-8 contra el Bàsquet Neus.