El Barça B continua en línia ascendent

El Barça B continua en línia ascendent

Tercer triomf consecutiu dels d’Aleix Duran, aquest cop a Mallorca, que els allunya dels descens i els apropa als play-offs Increïble triomf del Cadet A, que va deixar el seu rival en 15 punts. L’única derrota de la setmana va ser la del Cadet B

El Barça B va guanyar aquest diumenge a la pista del Bàsquet Pla de Marratxí, Mallorca, per 59-61 en un partit en què els blaugranes sempre van estar vius. Fins i tot, a falta de menys d’un minut, els d’Aleix Duran dominaven per 3 punts i dues cistelles dels locals en pocs segons van fer témer el pitjor. Però un triple de Néstor Zamora a falta d’un segon per acabar va donar el triomf a un filial que continua en línia ascendent i que acumula tres victòries seguides a la competició, sis en total, i que es troba a dues de les posicions de play-off per pujar a l’Adecco Plata.

El Júnior de Joan Braulio, per la seva banda, va superar per 67-35 el CP Sant Josep a la Ciutat Esportiva i suma per victòries tots els partits jugats en aquest inici de segona fase. El balanç, de 2-0, el deixa com a tercer classificat del grup ja que té un partit menys que el Joventut de Badalona i l’Olost, que han vençut en els tres partits que han jugat. Qui també va fer un partit increïble va ser el Cadet A de Marc Calderon, que va esclafar el seu rival, el Cornellà, i tan sols li va permetre arribar a 15 punts. El resultat final de 73-15 ho diu tot. Amb aquest triomf els blaugranes continuen primers amb un balanç de 3-0, el mateix que la Penya.

L’única derrota de la setmana va ser la del Cadet B a la pista del CB Tarragona (80-73). Els de Xavi Pardina no van poder tornar del Serrallo amb el triomf i d’aquesta manera deixen els blaugranes a la part baixa de la taula amb un balanç d’1-1. El líder és el l’Hospitalet amb un balanç de 3-0 que de ben segur igualaran amb el pas dels partits els de Pardina. Pel que fa l’Infantil A, els nois de Ruben Muñoz continuen el seu camí triomfal i van superar per 9-60 el Força Lleida, mentre que l’Infantil B va vèncer per 62-79 a la pista de La Salle Reus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut