fcb.portal.reset.password

Els entrenadors i els nens participants.

Tots els entrenadors durant el campus.

Del 6 al 8 de setembre cinc entrenadors del bàsquet base blaugrana han estat a Xangai (la Xina), convidats per l’organització Aks Shangai, per fer un Campus de bàsquet per a nens d’entre 6 i 15 anys, entrenadors i, fins i tot, col·laboradors i pares voluntaris sobre metodologia d’aquest esport.

Aquesta organització sense ànim de lucre ha preparat diverses estades amb l’objectiu de formar, preparar i familiaritzar amb el bàsquet nens de famílies estrangeres, principalment. Des de primera hora del matí (9 h) i fins a les 15 hores, els blaugranes Òscar Orellana (Barça B), Joan Braulio (Júnior), Marc Calderón (Cadet A), Xavi Pardina (Cadet B) i Xavi Mas (Infantil B) han fet entrenaments amb 50 nens i, a partir de la tarda, s’han fet xerrades tècniques amb els entrenadors.

Un dels grans objectius d’aquest campus ha estat que tots ells aprenguin la metodologia bàsica de l’entrenament, l’optimització del temps d’entrenament i la formació tècnica de tots ells.

De gira a la Xina

El primer equip de bàsquet jugarà dos partits a Àsia en el marc de l’Euroleague Basketball Asia Tour. El dia 7 d'octubre el FC Barcelona jugarà contra el Hangzhou Zhejiang Lions, i el dia 11, davant el Taiwan Mobile.

Tornar a dalt