Una altra jornada de victòries en el bàsquet base

Una altra jornada de victòries en el bàsquet base

El triomf del Cadet A contra el Cornellà per 108-42 va ser el resultat més ampli d’una jornada en què cap dels equips va patir per sumar un nou triomf

L’Infantil A, que aquest cap de setmana disputarà la MiniCopa a Màlaga, va vèncer per 10-60 el Sedis Mavisa de la Seu d’Urgell en un partit que no va tenir història. Tot i el llarg desplaçament, els homes d Ruben Muñoz van realitzar un partit molt intens en l’un contra un i la gran activitat defensiva va ser la clau de la victòria. El bon bàsquet que van practicar els blaugranes va fer que tanquessin el marcador un cop es van superar els cinquanta punts de diferència.

Júnior

Joan Braulio i els seus homes van vèncer dissabte per un contundent 98-57 el CB Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes no van donar cap opció als del Baix Llobregat i van sumar la quarta victòria de la segona fase, que els fa mantenir-se ferms en el primer lloc del grup.

Cadet A

El Cadet A de Marc Calderón va esclafar també el Cornellà a la Ciutat Esportiva. El 108-42 parla per si sol. Els blaugranes són un equip dinàmic, mòbil i que practica el millor bàsquet de la categoria fins al moment. És la quarta victòria de la segona fase i el Cadet A segueix invicte aquesta temporada.

Cadet B

El Cadet B de Xavi Pardina va visitar el Pavelló Joan Marques de Vilafranca per enfrontar-se al Casal en un partit que es va resoldre amb un còmode 57-93. En aquesta segona fase els blaugranes han trobat el seu lloc i estan en continu creixement, i sumen la quarta victòria en quatre partits.

Infantil B

Els més menut del bàsquet base blaugrana van vèncer per vint punts de diferència, 48-68, al pavelló Cotxeres Borbó contra el Sese, un dels millors equips formadors de Barcelona. Els de Xavi Mas segueixen liderant el seu grup al nivell A-2 d’aquesta segona fase.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut