Un altre cap de setmana rodó per al bàsquet formatiu

Un altre cap de setmana rodó per al bàsquet formatiu

L’Infantil A i l’Infantil B tanquen el marcador guanyant per més de 50 punts, mentre que els dos Cadets i el Júnior guanyen amb autoritat Tots els equips compten amb un balanç immaculat en aquesta segona fase de la competició

El bàsquet formatiu del Barça ha tingut un cap de setmana molt reeixit amb les victòries de tots els equips del bàsquet base. La victòria més contundent ha estat la del Cadet A, que va vèncer per 47-105 el Sese i va sumar la tercera victòria de la segona fase del Campionat de Catalunya preferent. Els homes de Marc Calderón, intractables.

Júnior

Tercer triomf consecutiu del Júnior, aquest cop a la Ciutat Esportiva i contra el Jac Sants per 33 punts de diferència. El resultat final, de 93-60, evidencia la diferència entre ambdós equips. Els homes de Joan Braulio també lideren el seu grup amb un balanç immaculat de 3-0.

Cadet B

Xavi Pardina i els seus homes van sumar la tercera victòria de la segona fase després de superar per 83-66 el CB Tarragona en un partit disputat també a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El balanç del Cadet B és també de 3-0, el mateix que el del Cadet A, tot i que ara juguen en grups diferents.

Infantil A

Els nois de Ruben Muñoz van guanyar el seu partit contra el TGN Bàsquet per 68-18. El marcador, que es tanca un cop se superen els 50 punts de diferència, va acabar sent més contundent. Els blaugranes lideren el seu grup amb un altre balanç de 3-0.

Infantil B

L’únic equip que ha jugat menys partits és l’Infantil B, amb un total de dos. Tots dos, guanyats. Els de Xavi Mas van guanyar el Joviat La Salle de Manresa per 68-17 i van tancar el marcador en un partit en què els més menuts del bàsquet base van ser molt superiors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut