Stefan Peno lluitarà per les medalles a Mannheim

Stefan Peno lluitarà per les medalles a Mannheim

El júnior serbi disputarà la semifinal contra els Estats Units al Torneig Albert Schweitzer Hakanson lluitarà per la 5a plaça; Marc Garcia, Omeragic i David Martínez, per la 7a, i Dedovic, per l'11a

Stefan Peno i la selecció de Sèrbia lluitaran aquest divendres (20.30 hores) per un lloc a la final del Torneig de Mannheim. El base, de 16 anys i júnior de primer any, va anotar 23 punts en l’últim partit de la seva selecció contra Turquia, que va acabar primera de grup amb el triomf (88-83). Aquest fet va suposar que Sèrbia acabés en la segona plaça i que hagi de disputar la segona semifinal contra els Estats Units. L’altra semifinal la disputaran Itàlia i Turquia.

Marc Garcia, 34 punts

La selecció espanyola, que en la segona fase ha caigut en els dos partits que havia de guanyar per poder arribar a les semifinals, lluitarà per acabar en la setena posició en el Torneig de Mannheim (Mundial no oficial de la categoria sub-18). Marc Garcia, el líder de la selecció que entrena Manuel Aller, va anotar 34 punts en l’últim partit de la segona fase contra Ucraïna (89-84), mentre que Omeragic va disputar nou minuts i David Martínez no va jugar. El partit contra Alemanya es jugarà aquest dissabte a les 10 hores.

Hakanson, de nou decisiu

Un altre blaugrana que està brillant a Mannheim és Ludde Hakanson. El base suec va anotar 32 punts en el triomf de Suècia contra Alemanya a la pròrroga (81-73). L’encert de Hakanson en el partit, amb set triples, clau. Aquesta victòria permet a la selecció sueca lluitar per la cinquena plaça del Torneig, cosa que realment és un èxit per a una selecció que no destaca en aquest tipus de competicions. El partit contra Ucraïna pel cinquè lloc es disputarà dissabte a les 12 hores.

Finalment, el blaugrana Nedim Dedovic lluitarà per l’onzena plaça del Torneig de Mannheim. Dedovic, júnior de primer any i que aquesta temporada ja ha disputat diversos partits amb el Barça B de l’Adecco Or, va anotar deu punts en el triomf de Bòsnia contra Xile. El partit per l’onzè lloc es jugarà aquest divendres a les 14 hores contra Eslovènia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut