Ple de victòries en la primera jornada de la segona fase

Ple de victòries en la primera jornada de la segona fase

Triomfs contundents del Junior, el Cadet A i l’Infantil A i triomf de prestigi del Cadet B contra el Jac Sants

La primera jornada de la segona fase del bàsquet base blaugrana va començar d’allò més bé. El primer equip en vèncer aquest cap de setmana passat va ser el Cadet A, que va guanyar a la pista del Sant Cugat per 76-97. Els homes de Marc Calderón, que s’enfrontaran en aquesta segona fase al Joventut de Badalona, al Platges de Mataró, al Cornellà, al l’Hospitalet, al Sese i al Manresa, disputaran un total de 14 partits amb el gran objectiu de continuar sent els millors.

Júnior

Primer partit i primer triomf de la segona fase del Júnior de Joan Braulio, que va superar per un clar 101-76 el Manresa. El Júnior, reforçat amb Ludde Hakanson, que, tot i tenir edat júnior, disputa l’Adecco Or amb el Barça B, va ser sempre superior als del Bages, que no van abaixar mai els braços.

Cadet B

Gran triomf dels homes de Xavi Pardina per 74-65 contra el JAC Sants en un partit que es va disputar diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El segon equip cadet, que en aquesta segona fase juga al grup 4 contra el Tarragona, el Girona, el Lleida, el Vilanova, el Sant Josep i el Vilafranca, espera seguir creixent com a equip.

Infantil A

Els jugadors de Ruben Muñoz van sumar el primer triomf de la segona fase després de vèncer el Manresa a la Ciutat Esportiva per 83-35. Després de quedar invictes al primer tram de la temporada i de disputar el Torneig de Reis de Castelldefels, els blaugranes segueixen millorant en diversos aspectes, com són les pèrdues de pilota i el rebot ofensiu. Aquest cap de setmana el gran inici de partit, amb un parcial de 15-0, va ser clau per endur-se la primera victòria del nivell A-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut