Jornada gairebé rodona del bàsquet base

Jornada gairebé rodona del bàsquet base

El Cadet B supera el Joventut de Badalona per 74-64, però cau contra el L’Hospitalet en una setmana de dos partits L’Infantil A també disputa una doble jornada contra el Sant Celoni i tanca el marcador en ambdues ocasions

Set partits s’han disputat aquest cap de setmana del bàsquet base i el balanç és de sis triomfs i una derrota. El Junior, els Infantils, i el Cadet A han sumat triomfs i el Cadet B ha superat al Joventut, però no a l’Hospitalet.

Cadet B

I és que l’única derrota de la setmana és la del Cadet B de Xavi Pardina a la pista de l’Hospitalet (83-79) en un partit en què els blaugranes van començar dominant per 2-10 en els primers minuts. Els locals van reaccionar i van tancar el primer període amb empat a 16. En el segon període, l’encert exterior va ser clau perquè tots dos equips anotessin amb fluïdesa i al descans el Cadet B dominava per dos punts, 38-40.

En la represa, tot i l’intent de defensar millor dels de Pardina, el l’Hospitalet va seguir anotant des de l’exterior i va dificultar les coses al Cadet B, que tot i així van seguir anotant i van tancar el minut 30 amb una renda de tres punts (57-60), que no va ser suficient. En els últims minuts, l’encert local, combinat amb alguna precipitació no va permetre als blaugranes sumar el triomf (83-79).

En el segon partit del Cadet B, disputat aquest dilluns, els de Pardina van der una exhibició de força i van superar per 74-64 el Joventut de Badalona, un dels millors equips de la categoria i ara mateix el balanç del segon equip Cadet és de 5 triomfs i 8 derrotes.

Junior

Desè triomf de la temporada del Junior de Joan Braulio, que va superar per 79-67 l’Aracena Sant Josep de Badalona. Els blaugranes, amb aquest triomf, segueixen posant pressió al Joventut de Badalona, que és el líder destacat del grup en aquesta primera fase amb un balanç de 12-0, pel 10-2 dels blaugranes.

Cadet A

Pel que fa al Cadet A de Marc Calderon, els seus homes van sumar la 12a victòria de la temporada després de superar amb molta facilitat el Catalana Occident Manresa per 101-55. Els blaugranes, que lideren amb mà de ferro el grup, van tornar a sumar un nou triomf en un inici de temporada espectacular. El balanç és de 12-0.

Infantil A

Els homes de Ruben Muñoz van vèncer, tots dos cops tancant el marcador, el Sant Celoni, en un cap de setmana en què van disputar dos partits en dos dies. El primer d’ells va ser a la pista dels del Vallès Oriental i els blaugranes van vèncer per un clar i contundent 15-66. El segon dels partits, a la Ciutat Esportiva, es va resoldre de la mateixa manera: 64-14. El balanç de l’Infantil A és de 6-0.

Infantil B

Pel que fa als homes de Xavi Mas, l’Infantil B va superar per un clar 71-37 l’Adepaf Figueres en un partit que es va disputar a la Ciutat Esportiva. Aquest triomf suposa el quart triomf de la temporada, per un balanç de 4-4.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut