Jornada de resultats diversos en el bàsquet base

Triomfs de l'Infantil A, del Cadet A i del Júnior per diferències importants Derrotes de l'Infantil B i també del Cadet B, que es va enfrontar al Cadet A

L'Infantil A del Barça es va imposar aquest dissabte passat per 97-47 al Mollet, que va plantar cara fins al descans. Els nois de Ruben Muñoz van arribar al quart quart amb 48-34 a l'electrònic. Els del Vallès no es van voler rendir en cap moment, però el potencial blaugrana era molt evident i al final del cinquè quart la diferència ja era de 19 punts, 60-41. Ja al sisè període la diferència va arribar als 35 punts i en el setè període es va tancar el marcador un cop la diferència va ser de 50 punts (97-47). Els últims cinc minuts de partit, el vuitè període, van transcórrer amb normalitat i tan sols es comptaven les faltes personals.

Júnior

Els homes de Joan Braulio van passar per sobre del Cornellà i van vèncer al Pavelló Can Carbonell amb autoritat (55-81). Els blaugranes segueixen creixent i amb aquest triomf continuen posant pressió al Joventut de Badalona, que és el líder del grup amb 11 triomfs i cap derrota. El balanç dels del Júnior és de 9-2.

Cadet A i Cadet B

I és que els dos Cadets es van tornar a enfrontar aquest cap de setmana en un partit que es va disputar diumenge a la Ciutat Esportiva (78-103). El Cadet B de Xavi Pardina va fer un bon partit contra el Cadet A de Marc Calderón, que segueix liderant amb mà de ferro el seu grup amb 11 victòries i cap derrota. Els seus màxims perseguidors, el CB L'Hospitalet i el Platges de Mataró, han perdut quatre partits.

Infantil B

El líder del grup, el Manyanet Molins de Rei, no va tenir pietat amb l'Infantil B de Xavi Mas, que va caure per un contundent 98-48. Els locals es van fer forts al seu feu i van sumar la setena victòria en set partits. Els més menuts blaugranes, per la seva banda, tenen un balanç de 3-4.