Els cadets i els infantils segueixen intractables

El Júnior disputa dos partits contra l’Olost i en el disputat a domicili cau per la mínima (70-69) El Cadet A i el Cadet B guanyen els dos partits amb més de quaranta punts de diferència

El cap de setmana del bàsquet formatiu ha acabat amb un regust agredolç. I és que aquesta setmana el Júnior ha disputat dos partits contra el mateix rival, l’Olost. A la Ciutat Esportiva, victòria barcelonina per 80-74. Al Lluçanès, derrota dels de Joan Braulio per 70-69. Això ha fet que els blaugranes siguin ara els segons classificats d’un grup que lidera el Manresa amb un balanç de 6-1. El Júnior té ara un balanç de 5-2 i està empatat amb el Joventut de Badalona.

Cadet A

La temporada immaculada del Cadet A de Marc Calderón no s’atura i aquest cap de setmana la víctima ha estat el Catalana Occident Manresa. Els blaugranes es van plantar dissabte al Vell Congost i van guanyar per més de quaranta punts, 66-107. El balanç del Cadet A és de set triomfs i cap derrota en aquesta segona fase.

Cadet B

La trajectòria dels de Xavi Pardina també és extraordinària. A Girona van sumar la setena victòria en set partits a la segona fase amb un dur correctiu (44-106) i lideren el grup 4 del Campionat de Catalunya preferent sense cap fissura.

Infantil A

També a Girona, però contra el Sant Narcís, l’Infantil A de Ruben Muñoz va vèncer per 50-86 a l’històric pavelló municipal de Palau-sacosta, lloc en què l’antic CB Girona va aconseguir el seu ascens a la Lliga ACB l’any 1988. En aquest mític pavelló els infantils van demostrar que són el millor equip del grup i van tenir un gran encert en el llançament de dos punts. Tot i així, l'equip no va ser tan sòlid com és habitual en el rebot defensiu i va donar segones oportunitats a l'equip gironí.

Infantil A

Els blaugranes més menuts van anar fins al pavelló Joan Ballart de Valls per disputar el partit de la sisena jornada contra els locals, que no van poder aturar la producció ofensiva de l’Infantil B. El 63-96 va ser clar i els blaugranes mantenen un balanç de 6-0 en aquesta segona fase.