El júnior del Barça, campió de Catalunya

El júnior del Barça, campió de Catalunya

Els homes de Joan Braulio han superat el Joventut per 53-70 en la final disputada a la Seu d’Urgell Marc Garcia i Ludde Hakanson, els blaugranes més encertats, amb 15 punts

El Barça s’ha proclamat aquest diumenge a la Seu d’Urgell campió de Catalunya júnior després de superar per 53-70 el Joventut de Badalona. Els blaugranes, que han marxat al descans amb el partit controlat, han vist com els verd-i-negres s’han apropat al final del tercer quart. Tot i així, els de Joan Braulio han fet un últim període esplèndid i han aconseguit un triomf que val un altre Campionat de Catalunya júnior.

En la final disputada a la Seu d’Urgell, Marc Garcia i Ludde Hakanson han estat els grans protagonistes, amb 15 punts cadascun. A més, Nedim Dedovic també ha col·laborat en el triomf, amb 10 punts i tres triples. És la tercera temporada de forma consecutiva que el FC Barcelona es proclama campió de Catalunya.

El pròxim repte dels homes de Joan Braulio serà el Campionat d’Espanya, que es disputarà del 4 al 10 de maig a la localitat gallega de Marín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut