El Cadet es proclama campió de Catalunya

El Cadet es proclama campió de Catalunya

Els blaugranes han superat el Joventut de Badalona a la final per 84-76 i han revalidat el títol aconseguit la temporada passada L’equip de Marc Caderón disputarà el Campionat d’Espanya del 25 al 31 de maig

El Cadet del FC Barcelona ha revalidat el títol i s’ha proclamat campió de Catalunya per segon any consecutiu després de superar a la final el Joventut de Badalona per 84-76. L’equip que entrena Marc Calderón ha fet un partit molt complet i fins a cinc jugadors han superat els dobles dígits en anotació. Màxim Esteban ha estat el màxim anotador amb 17 punts. Hugo Bartolomé n’ha fet 15, Eric Martínez s’ha quedat amb 12, i Aleix Font i Autoumane Diagné n’han fet 11 cadascun. Per al Joventut de Badalona, Nenad Dimitrijevic, autor de 18 punts, i Elies Velasco, que n’ha fet 15, han estat els jugadors més destacats.

A les semifinals el Barça havia superat el Sant Cugat per 97 a 68 en un partit en què Màxim Esteban, amb 19 punts, va ser el millor jugador, i el Joventut de Badalona havia superat el Platges de Mataró.

Amb aquest triomf el Barça s’assegura una plaça per disputar el Campionat d’Espanya de clubs Cadet, que aquest any es disputarà del 25 al 31 de maig a Osca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut