Doble jornada per als cadets i el júnior preferent

Doble jornada per als cadets i el júnior preferent

Doble triomf del Júnior blaugrana i del Cadet A, mentre que el Cadet B cau en els dos partits i l’Infantil B suma una altra victòria

El bàsquet base blaugrana ha viscut una jornada doble aquest cap de setmana. Els dos cadets i el Júnior han disputat dos enfrontaments amb resultats desiguals. L’Infantil B, per la seva banda, va superar l’Adepaf Figueres amb facilitats 63-105.

Júnior A

Els homes de Joan Braulio van vèncer per 59-84 l’Aracena Sant Josep dissabte, mentre que el dia següent van tornar a guanyar, aquest cop a Tarragona, per 68-87. Amb aquest doble triomf, els blaugranes se situen segons a la classificació amb 5 triomfs i una derrota. El líder és el Joventut de Badalona amb un balança de 6-0.

Cadet A

Qui també va saldar els dos partits amb victòria va ser el Cadet A de Marc Calderón. Després del triomf a Manresa per un contundent 65-110, el segon triomf del cap de setmana va ser a la pista del Platges de Mataró (49-84). Les dues victòries deixen el Cadet A com a líder en solitari amb un balanç immaculat de 5-0.

Cadet B

El segon equip Cadet, que també disputa el Campionat de Catalunya preferent juntament amb el Cadet A, va caure en els dos partits del cap de setmana. Primer contra l’Hospitalet, per un ajustat 60-69, i després contra el Joventut de Badalona, que va passar per sobre dels blaugranes amb el 93-55 final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut