El Barça Regal, a la final del torneig júnior de l’Eurolliga

El Barça Regal, a la final del torneig júnior de l’Eurolliga

Els jugadors de Marc Calderón s’han plantat a la final després de tres victòries i cap derrota El rival a la final serà l’altre equip català present al torneig, el FIATC Joventut

El Barça Regal s’ha classificat aquest dissabte per a la final del torneig júnior de l’Eurolliga després de superar l’INSEP París francès per un contundent 74-55. Ha estat un partit en què han destacat els 21 punts de Marc García i els 19 de Milovan Draskovic i en què no ha pogut participar Mario Hezonja, lesionat. Abans d’aquest matx, els joves jugadors blaugrana ja havien superat la selecció d’Anglaterra (69-58) i l’OKK Spars Sarajevo de Bòsnia (49-53).

El torneig, paral·lel al que disputen aquests dies Barça Regal, Reial Madrid, Olympiacos i CSKA de Moscou, reuneix els vuit millors equips de la categoria d’arreu del món. L’esdeveniment, també conegut com a Nike International Junior Tournament, celebrarà la seva final aquest diumenge 12 de maig, a les 13 h, a l’O2 Arena de Londres. El rival serà un altre equip català, el FIATC Joventut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut