Derrota a la final del Campionat Júnior d’Espanya (60-61)

Derrota a la final del Campionat Júnior d’Espanya (60-61)

El conjunt dirigit per Marc Calderón ha perdut la final contra el FIATC Joventut Els blaugrana, tot i anar a remolc durant el partit, han plantat cara als badalonins

L’equip júnior de bàsquet del Barça Regal ha perdut la final del Campionat d’Espanya Júnior per 60-61 contra el FIATC Joventut. Els blaugrana arribaven a la gran final després de superar en semifinals al Cornellà per 49 a 71.

Final disputada

Els joves jugadors del Barça Regal no han pogut superar al FIATC Joventut en un partit disputat. Tot i anar sempre a remolc del conjunt badaloní, Marc Garcia i Xavier Moix han tirat del carro culer per mantenir l’equip dins del partit. Mostra d’aquesta igualtat és el resultat al final de la primera meitat: 36-38. Tot i la lluita dels jugadors de Marc Calderón durant el segon període, el Joventut ha imposat la seva qualitat per acabar guanyant el partit per només un punt de diferència 60-61. Derrota dolorosa que deixa als culers com a subcampions d’Espanya.

Reedició del NIJT

Aquest partit ha suposat la reedició de la final de l’Eurolliga Júnior (el Nike International Junior Tournament), on també va perdre el Barça (82-59), això si, donant una imatge ben diferent. Cal destacar l’MVP de la final, Gerard Gomila, el jugador de la Penya que ha acabat el partit amb 12 punts, 7 rebots i dues assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut