fcb.portal.reset.password

Els infantils de primer any van ser la creu de la jornada (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Diferents històries esdevingudes en la jornada de bàsquet formatiu. Els infantils de segon any van caure a la pista del líder del grup 1 del Campionat de Catalunya Nivell A. El Bàsquet Base Barcelona va perdre per 81-71 contra el Cornellà. Aquesta és la primera derrota dels blaugranes en un partit interessant en què van haver de treballar intensament contra un equip de talent.

D'altra banda, els infantils de segon any van sumar una victòria molt àmplia contra el Parets (27-108). El Barça Regal suma el cinquè triomf en cinc jornades i es consolida al primer lloc del grup 5 del Campionat de Catalunya Nivell A.

A la categoria cadet, dues victòries importants. Una és la del Cadet B. El Bàsquet Base Barcelona es va imposar per un sol punt (68-69) a la pista del Manresa, que, tot i que es manté en el darrer lloc del grup, és a una victòria de l'Hospitalet i del Cornellà.

A la part més alta del grup es troben els cadets de segon any. El Barça Regal va superar el Cornellà per 58-71. Aquest marcador més la derrota del Joventut situen els blaugranes líders del grup, empatats amb els verd-i-negres a victòries.

Els júniors van tenir un partit també ajustat que van superar en positiu. El Barça Regal va guanyar per 61-66 el Cornellà a domicili. Els blaugranes es mantenen segons amb un balanç de 7-2. El Joventut és el primer classificat invicte.

I, pel que fa al filial, després de guanyar a Azpeitia, diumenge els de Borja Comenge reben el CB Las Rozas al Palau des del liderat de l'Adecco LEB-Plata. Els blaugranes voldran tornar a guanyar a casa, on fa dues setmanes van ensopegar i van acumular l'única derrota que tenen.

La pròxima jornada

LEB-Plata
FCB Regal B – CB Las Rozas
Diumenge, 13 de novembre, 17 h

Júnior
Camp. Catalunya Preferent 1a Fase
FCB Regal – Manresa
Dissabte, 12 de novembre, 20 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Cadet
Camp. Catalunya Preferent 1a Fase
Bàsquet Base Barcelona – CB Hospitalet
Diumenge, 13 de novembre, 10 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

FCB Regal – CEL Casal
Diumenge, 13 de novembre, 12 h
Ciutat Esportiva Joan Gamper

Infantil
Camp. Catalunya Nivell A 1a Fase
Opalo Cerdanyola – FCB Regal
Dissabte, 12 de novembre, 12 h
Parc Esportiu Municipal Guiera (Cerdanyola)

Casal Vilafranca – Bàsquet Base Barcelona
Diumenge, 13 de novembre, 10.30 h
Pavelló Joan Marqués (Vilafranca del Penedès)

Tornar a dalt