fcb.portal.reset.password

Lliurament simbòlic del xec per a l'Estudi de la Leucèmia Infantil de l'Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu. | GERMÁN PARGA - FCB

El dinar commemoratiu va reunir uns 300 penyistes al pavelló Salvador Ezquerra de Golmés. | GERMÁN PARGA - FCB

Representants del Club, penyes i ajuntament, en el moment de tallar el pastís de celebració. | GERMÁN PARGA - FCB

Toni Paez, president PB de Golmés, el directiu Pau Vilanova i l'alcalde Jordi Calvís -asseguts-, amb altres dels assistents a l'acte de l'ajuntament | GERMÁN PARGA - FCB

La Penya Blaugrana de Golmés va celebrar el diumenge 13 de maig la commemoració del seu tretzè aniversari, amb un acte que va coincidir amb la primera Trobada de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Oest, que es va desplaçar fins a aquesta població lleidatana de Golmés amb motiu de la celebració d’una Cargolada Solidària a favor de l’Estudi de la Leucèmia Infantil de l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu.

El FC Barcelona va estar representat pel directiu responsable de penyes Pau Vilanova, que va assistir als actes acompanyat dels exjugadors i membres de l’Agrupació Barça Jugadors Joan Josep Estella i Javier Sánchez Jara.

La jornada institucional va iniciar-se amb una visita a l’Ajuntament, on la representació del Club va ser rebuda per l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, en presència d’altres regidors de la població, i amb l’assistència, entre d'altres, del president de la Penya Blaugrana de Golmés, Toni Páez, i dels presidents de les Federacions de Penyes de Lleida Sud i de Barcelonès Oest, Claudi Bosch i Salvador Balsells respectivament.     

Després de les paraules de l’alcalde Jordi Calvís i del directiu Pau Vilanova, l’intercanvi d’obsequis commemoratius i la signatura en el Llibre d’Honor de l’ajuntament, la comitiva es va traslladar al pavelló Salvador Ezquerra per a continuar la celebració de l’aniversari de la penya local i de la Trobada de les penyes del Barcelonès Oest, amb la Cargolada Solidària i Dinar Commemoratiu, que va reunir uns 300 comensals. Entre els presents es trobava Joan Casals, l'Avi del Barça, així com la pubilla, la dama d'honor, l'hereu i els cabalers de Golmés, que també van rebre el seu record de la celebració.

Homenatges i xecs per a l'Estudi de la Leucèmia

Un cop acabat el dinar, es va rendir homenatge al record de Manel Huguet, soci fundador de la PB Golmés, amb un obsequi que van recollir la seva vídua i filles, i al periodista Toni Closa, que durant molts anys ha informat de l’activitat de les penyes al diari Sport.

La festa barcelonista es va tancar amb una rifa solidària, que va tenir lloc després l’acte del lliurament simbòlic dels xecs del recapte de fons per a l’Estudi de la Leucèmia Infantil de l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu, que va rebre Tina Parayre, cap de voluntaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu, de mans de Salvador Balsells i Claudi Bosch i amb la presència de Pau Vilanova, que va dirigir-se als presents per posar la cloenda de la jornada.
Tornar a dalt