fcb.portal.reset.password

El directiu del FC Barcelona Pau Vilanova durant la jornada formativa | GERMÁN PARGA - FCB

La Confederació Mundial de Penyes va celebrar una nova jornada formativa, aquest cop, sobre metodologia d’entrenament i nutrició, a coordinadors i entrenadors de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona. Aquesta sessió s’emmarca dins el programa de formacions que ofereix l’entitat amb l’objectiu de sensibilitzar i capacitar a tots els professionals que exerceixen en l'entorn de l'esport infantil a través de l'Agrupació.

La sessió, la segona que es duu a terme a l’Auditori 1899, va comptar amb la presència i participació de Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, i Pere Gratacós, Cap del Departament de Formació i Coneixement Masia 360 del FC Barcelona. Lluís Monràs, President de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, també va donar unes paraules de benvinguda.

La formació es va dividir en dues vessants: la primera, sobre diferents metodologies d’entrenament, a càrrec de Isaac Guerrero, Responsable de l’Àrea de Metodologia del FC Barcelona; i la segona sobre nutrició i esport, amb Mª Antonia Lizarraga, Nutricionista del FC Barcelona.

La resta del programa es desplegarà fins al juny, i s'espera que es duguin a terme formacions específiques a la Ciutat Esportiva per a entrenadors de porters.

Aquesta iniciativa, que ja porta 4 anys de vigència, s’ha ampliat aquesta temporada a tècnics, coordinadors i directius de l’Agrupació. Amb tot, es pretén apropar els valors del Barça a tots aquests professionals, oferint un entorn més professional i saludables pels més petits.

Tornar a dalt