fcb.portal.reset.password

Jordi Monturiol amb el ministre d’Esports i Oci del país, Tahirou Bangre | Federació de Penyes del Barcelonès Est

La Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est, encapçalada pel seu president, Jordi Monturiol, va viatjar cap a Burkina Faso per visitar el país africà i portar el barcelonisme al territori a través del moviment de penyes.

Al llarg de la setmana, la representació de la Federació de Penyes va realitzar un seguit de trobades institucionals amb el cap de l’ètnia Mossi, Moogho Naaba Baongo, el president del Comitè Olímpic de Burkina Faso, Jean Yameogo i el ministre d’Esports i Oci del país, Tahirou Bangre.

Per tal de conèixer de prop la passió pel futbol al territori, la comitiva es va desplaçar fins a “L’Estadi 4 d’Agost”, on juguen els partits la selecció nacional de Burkina Faso, a més d’iniciar un seguit de visites a les localitats agermanades amb les penyes de la Federació. Va ser el cas de Kouritenga, agermanada amb la Penya Barcelonista Pep Ventura de Badalona; Tansega, amb la Penya Blaugrana Foment Martinenc o Tanguin Dassouri, agermanada amb la Penya Barcelona Barceloneta, on es va disputar un clàssic.

A més, Larlé, un barri de la capital, va organitzar tornejos de futbol masculí i femení, bàsquet cadira de rodes, boxa, ping-pong o petanca i va ser agermanat amb la Penya Barcelonista La Guineu.

Aquestes trobades van deixar palesa la passió pel FC Barcelona que es viu país africà i la importància del moviment de penyes com a element socialitzador i integrador, en aquest cas, a través de la Federació de Penyes del Barcelonès Est.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();