fcb.portal.reset.password

  Toni Closa

Membres de la Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça van ser rebuts abans de l’enfrontament de Lliga davant l’Alabès pel directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova amb motiu del seu 25è Aniversari. Els penyistes van gaudir d’una trobada amb el president de la penya i de la Federació de Penyes d’Euskadi, Gorka Muñoz, per escalfar motors abans del partit. 

A més, Pau Vilanova també va estar present a la recepció a les penyes de l’Alabès que es van desplaçar fins a Barcelona. El vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Lluís Grau i Gorka Muñoz van assistir també a l’acte que va servir per reconèixer la feina de les penyes de l’equip visitant i per fomentar l’amistat entre aficions.

Finalment, a la Sala de Penyes es va presentar el cartell de la XXV Trobada de Penyes del Bages, el Berguedà i la Cerdanya que organitzarà la Penya Blaugrana Sant Vicenç de Castellet el proper dimecres, 12 d’octubre. A la presentació van assistir el directiu Pau Vilanova, el vicepresident de la Confederació, Lluís Grau i el directiu de la Confederació, Ramon Burniol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();