fcb.portal.reset.password

  GERMÁN PARGA - FCB

El Camp Nou va viure el passat 15 d’octubre una jornada penyística històrica. Un total de tres penyes barcelonistes van acudir a les instal·lacions del Club a inaugurar els seus respectius escuts a la porta 50 de l’Estadi.

Per la seva part, una seixantena de socis de la Peña Barcelonista Chinata van descobrir el seu escut amb l’assistència del membre de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta i del president de la penya, Eugenio José De la Vega.

Vinguts des de Guipúscoa, i encapçalats pel seu president, Joaquín Saborido, els membres de la Peña Barcelonista de Pasaia “La Bahia” van realitzar l’acte d’inauguració també acompanyats de Xavier Ilincheta.

Finalment, prop de quaranta penyistes de la Penya Barcelonista Campredó van immortalitzar el seu emblema al Camp Nou amb el mateix Ilincheta, el president de la Federació de Penyes de Terres de l’Ebre, Ramon Fibla i el president de la penya, David Prats.

El primer equip va aconseguir una victòria contundent (4-0) davant del Deportivo en el dia en que va reaparèixer Messi després de la lesió i que, a més, va tornar a marcar.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();