Torneig de Cartes de Penyes del FC Barcelona

Torneig de Cartes de Penyes del FC Barcelona

Inscripcions obertes per al torneig que es celebrarà el dia 9 d’agost a l’Auditori 1899

El Torneig de Cartes de Penyes Barcelonistes arriba a la seva cinquena edició, ja consolidat com una de les activitats tradicionals del Congrés Mundial de Penyes. Per formalitzar la inscripció, només cal incloure-ho en el formulari per al Congrés Mundial, abans del dia 4 d’agost. Les places són limitades!

Un torneig tradicional amb sopar popular

El dimarts 9 d’agost a les 16h començarà el Torneig de Cartes de Botifarra a l’Auditori 1899. El cost d’inscripció és de 10€ per persona, i inclou el sopar popular d’aquell mateix dia. Cada participant tindrà una invitació per al Trofeu Joan Gamper, una invitació per al Museu, i un val per dues invitacions per un partit al Palau Blaugrana d’hoquei, handbol o futbol sala. A més, també obtindreu el tradicional lot amb tot tipus d’obsequis promocionals.

I a les tres primeres parelles classificades, us esperen uns premis que de ben segur que us faran recordar la jornada durant molt temps.

Guanyadors:

2 samarretes amb la dedicatòria d’un jugador

2 entrades per un partit al Camp Nou, a designar pel Club, amb accés a l’avantllotja

2ns Classificats:

2 pilotes amb la dedicatòria d’un jugador

2 entrades per un partit al Camp Nou a designar pel FC Barcelona

3rs Classificats:

2 pilotes amb la dedicatòria d’un jugador

2 entrades per un partit de bàsquet al Palau Blaugrana

Per acabar la vetllada es celebrarà el tradicional sopar popular, amb cantada d’havaneres amb els emblemàtics Port Bo, i on no hi faltarà el rom cremat. Si també voleu portar acompanyants al sopar, els podeu inscriure per 10€ per cap a través del mateix formulari. Serà un vespre per recordar a les instal·lacions del Camp Nou, amb activitats de tota mena. Teniu temps fins el dia 4 d’agost!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut