fcb.portal.reset.password

Participants al sopar de penyes barcelonistes que va tenir lloc a Torí

Antoni Guil va lliurar una samarreta blaugrana a Vittorio Giorgio Pegone, president de la PB de Turin

Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes, en un moment del seu parlament

Vittorio Giorgio Pegone (PB de Turín) va entregar una placa commemorativa de l'acte a Antoni Guil

Les penyes barcelonistes a Itàlia van celebrar ahir a la nit un sopar oficial a Torí amb motiu del desplaçament del primer equip per al partit de quarts de finals de la Champions League, que es disputa avui a les 20:45h al Juventus Stadium.

El sopar, organitzat per la Penya Barcelonista de Turin, que finalment va reunir un total de 30 assistents, es va obrir amb un discurs de benvinguda d'Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes, i les salutacions pertinents amb els diferents presidents de les penyes: Massimiliano Morgante, president de la Penya Blaugrana di Roma, Alessandro Esposito, president de la Penya Barcelonista di Bergamo-Città dei Mille, Vittorio Giorgio Pegone, president de la Penya Barcelonista de Turin, Massimo Lippi, president de la Penya Barcelonista de Gènova i Cristian Lepori conjuntament amb Luigi Rossignuolo representant a la Penya Lombarda F.C. Barcelona, entre d’altres.

El sopar va transcórrer en un ambient agradable i distès, en què els assistents van poder compartir inquietuds i opinions sobre el duel d’anada entre la Juventus i el FC Barcelona.

L’acte de cloenda del sopar va anar a càrrec d’Antoni Guil. En acabar el seu parlament va lliurar un obsequi al president de la penya de Torí, Vittorio Giorgio, que també va dedicar unes paraules de comiat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();