Primera jornada del XI Torneig de Futbol 7

Primera jornada del XI Torneig de Futbol 7

El Torneig de Futbol 7 s’ha iniciat aquest matí amb els partits de la fase de grups que decidirà les eliminatòries

Més de 250 nens i nenes entre alevins i benjamins s’han estrenat jugant els primers partits del Torneig de Futbol 7. Divuit equips vinguts d’arreu del territori s’han donat cita als camps annexos del Miniestadi, on han viscut una primera jornada apassionant.

La festa del futbol penyístic ha començat a les 9 del matí amb el partit molt disputat entre els equips alevins de la PB Sant Vicenç dels Horts i la PB Cinc Copes, que ha acabat amb un resultat de 2 gols a 3 pels barcelonins.

La jornada ha continuat amb grans partits en els que ha regnat un ambient festiu, barcelonista i penyístic. Posteriorment, els joves s’han fotografiat a l’Auditori 1899 amb el doblet aconseguit pel primer equip la temporada passada. Després del dinar, els equips han tornat als terrenys de joc per disputar els últims partits.

Els equips benjamins que s’han classificat per a la fase eliminatòria de dimarts són: Penya Barcelonista Tàrrega, Penya Blaugrana de Vallirana, Penya Barcelonista Cinc Copes i Penya Barça d'Artesa de Segre i Comarca.

Demà es tancaran les eliminatòries pels grups alevins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut