fcb.portal.reset.password

 

Com ja és tradició, els més joves seran protagonistes el dia 10 d’agost a la tarda. Just abans del LI Trofeu Joan Gamper, l’Auditori 1899 serà l’escenari del Penyes Futbol Games, que enguany arriba a la seva cinquena edició. Els tres primers classificats rebran importants premis i, a banda de la competició, també hi haurà una zona de pràctica lliure.

Cada participant podrà dirigir el Barça per portar-lo a la glòria amb aquesta competició de futbol de videojoc, i aixecar el títol final de campió del Penyes Futbol Games. Les inscripcions estan obertes al formulari que us facilitem a continuació, amb la resta d’activitats que tindran lloc els dies 9 i 10 d’agost.

Tots els participants, un cop acreditats, rebran dues invitacions pel partit del Gamper i una bossa amb marxandatge i records del FC Barcelona

Premis

El sistema de competició constarà primer d’una fase de grups, per passar després a eliminatòria directa. Els tres primers classificats rebran premis molt temptadors, que us detallem a continuació:

1r Classificat:

Trofeu de guanyador i una samarreta oficial del FC Barcelona signada per un jugador del primer equip, i dues invitacions per un partit al Camp Nou a designar pel Club.

2n Classificat:

Trofeu de segon classificat, una pilota signada per un jugador del primer equip i dues invitacions pel Museu.

3r Classificat:

Trofeu de tercer classificat i una pilota signada per un jugador del primer equip.

 

No hi podeu faltar, les inscripcions estan obertes fins el 4 d’agost!

 

Feu click al botó inferior per tramitar la inscripció.

Inscripcions
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();