fcb.portal.reset.password

  Federació de Penyes de Canàries

Un any més el tradicional Baku de penyes canàries va reunir més de 250 persones per celebrar la seva trobada anual. En aquesta ocasió i coincidint amb el partit del primer equip davant Las Palmas, la directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, va encapçalar la representació barcelonista.

L’exjugador Julio Alberto Moreno va acompanyar a la directiva en dues jornades celebrades a La Aldea de San Nicolás. La benvinguda a la comitiva del FC Barcelona la van realitzar el president de la Federació de Penyes de Canàries, José Yamal Hawach, el president de la PB Barçaldea, Roberto Rodríguez i diferents representants polítics de Canàries i de l’Ajuntament de la localitat.

La visita al Centro Cultural y Recreativo La Sociedad va precedir la presentació del llibre de Julio Alberto “Nunca recordaré haber muerto” i el sopar de gala que va commemorar el XIII Baku de Penyes de Canàries i el 20è Aniversari de la PB Barçaldea.

La segona jornada es va iniciar a l’Ajuntament de La Aldea de San Nicolás amb la posterior visita al Museo Viviente de Tradiciones Antiguas i finalitzant la trobada amb una visita guiada per alguns dels llocs més espectaculars de Gran Canaria.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();