fcb.portal.reset.password

Presentació de Cartell de la XXV Trobada de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i La Cerdanya | TONI CLOSA

Per tercera vegada des del 1988 la Penya Blaugrana de Sant Vicenç de Castellet organitza la Trobada de Penyes del Bages, Berguedà i La Cerdanya, una zona penyística blaugrana de referència, igual que la pròpia penya presidida per Josep Gomáriz, ànima i líder dels seus 38 anys de vida oficial.

El vicepresident primer del FC Barcelona, ​​Jordi Cardoner i Casaus, assistirà en representació de la directiva als actes institucionals acompanyat de Jaume Carreter, membre de la Comissió Social, i dels exjugadors Ricardo Serna i Juan Manuel Asensi.

Festa penyística des de bon matí

El local obrirà les portes a tots els assistents a partir de les 10 hores oferint un aperitiu amb la previsió de sortir una hora més tard cap a l'Ajuntament, on la comitiva oficial amb el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus al capdavant serà rebuda per l'alcalde Joan Torres. Al juliol d'aquest any l'alcalde va concedir la primera medalla d'aquest consistori a Josep Gomáriz pel seu protagonisme en la vida social de la població i per la projecció exterior impulsada des de la penya.

Tot seguit, a l'Auditori de la Biblioteca es procedirà al lliurament dels obsequis i recordatoris de la Trobada. A les 12.45 hores se celebrarà el concert de Swing Latino fins a l'hora dels parlaments (13.45 hores) i, posteriorment, el dinar de gala al Pavelló, on hi haurà presents centenars de barcelonistes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();