fcb.portal.reset.password

  FOTO: Federació de Penyes del Barcelonès Est

Sabíeu que hi ha més d’una font de Canaletes a la ciutat de Barcelona? En total són divuit a la ciutat comtal, inclosa la mítica font de les Rambles, punt neuràlgic de les celebracions barcelonistes.

El passat dissabte 1 d’octubre la Federació de Penyes del Barcelonès Est ens va revelar un tros de la història de Barcelona i del propi barcelonisme. Prop d’un centenar de penyistes van participar en la I Ruta de les Fonts, una nova iniciativa que va mostrar que no només la font de Canaletes és representativa de la ciutat, sinó que també n’hi ha disset més que, per extensió, també representen els èxits del FC Barcelona.

Amb el president de la Federació al capdavant, Jordi Monturiol, l’expedició de catorze penyes barcelonistes va començar l’itinerari a la Plaça de Santes Creus, al barri d’Horta, on es van trobar a la primera font. El grup va recórrer un total de dotze quilòmetres passant per districtes tant emblemàtics de Barcelona com l’Eixample i acabant a Les Corts, on l’última font del trajecte és també la més recent i està situada al Camp Nou.

El president de la Federació de Penyes de Ponent Nord, Pere Mentruit, també es va sumar a la iniciativa realitzant el circuit. D’altra banda, el membre de la Comissió de Penyes, Elvira Pou, va rebre la comitiva conjuntament amb l’exjugador Joan Torrent i van tancar la I Ruta de les Fonts amb un seguit d’activitats a les instal·lacions del Club.

Tornar a dalt