fcb.portal.reset.password

  Aleix Telló - FCB

Les cartes i una gran trobada familiar seran els següents atractius del Congrés Mundial de Penyes després del Torneig de Futbol 7. El V Torneig de Cartes de Botifarra començarà a les 16 hores a l’Auditori 1899 amb una llista de jugadors vinguts d’arreu del territori.

Els premis, com cada any, seran de luxe. Els primers classificats, guanyaran dues samarretes signades per un jugador del primer equip i dues entrades per un partit al Camp Nou. Els segons s’emportaran dues pilotes dedicades per un jugador del primer equip i dues entrades per un partit al Camp Nou. Finalment, la tercera parella guanyarà dues pilotes signades i dues entrades per un partit de bàsquet al Palau.

El mateix dia també hi haurà partits del Torneig de Futbol 7 i la corresponent entrega de premis, que es farà al Miniestadi després d’una nova jornada futbolística dels més joves.

Un sopar per arrodonir la jornada

El dia conclourà amb un sopar popular a l’explanada del Camp Nou a les 21 hores, on es reuniran en família desenes de persones per celebrar la vigília del Congrés Mundial de Penyes. Recordem, a més, que tots els participants del Torneig de Cartes podran assistir-hi.

Recordem, a més, que les inscripcions pel Congrés Mundial de Penyes es tancaran demà dijous, dia 4 d’agost.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();