Actualització del cens per les eleccions a les Federacions

Actualització del cens per les eleccions a les Federacions

Les penyes hauran d’actualitzar les dades de les seves juntes directives abans del 6 de març

Amb motiu de les properes eleccions a les Federacions de Penyes del FC Barcelona, les penyes hauran de comprovar que les dades de les seves juntes directives siguin correctes accedint al portal de tràmits de penyes. Aquest procediment serà necessari per tal que els membres de les juntes directives puguin presentar una candidatura, avalar o votar durant el període electoral.

En cas que sigui necessària l’actualització de la junta directiva, les modificacions pertinents s’hauran d’enviar al Departament de Penyes a través del correu electrònic penyes@fcbarcelona.cat abans del proper 6 de març.

Verificació dels canvis a les juntes directives

Us recordem que, per acreditar els canvis a les juntes directives, és necessari adjuntar una copia de l’acta de l’assemblea de la penya o un certificat on s’aprova la nova junta directiva, signat pels presidents (entrants i sortints) i els secretaris (entrants i sortints). En aquesta acta han de constar els noms complets de les persones que ara són els membres de la junta amb el càrrec corresponent.

Si no disposeu de l’acta de l’assemblea, podeu enviar el document del Registre d’Associacions de la seva ciutat, on constin els nous càrrecs i dades actualitzades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut