fcb.portal.reset.password

 

“Fins poc abans de la final no era penyista, però em van trucar de la penya de Sant Martí Sarroca per dir-me que hi havia dues places disponibles a l’autocar per anar Wembley, i sense pensar-m’ho, vaig dir que jo i la meva dona hi aniríem. Una oportunitat així no es podia deixar perdre.

El dia del partit var ser una festa, mai havia vist tant d’ambient pels carrers i als voltants d’un estadi, hi havia parades de bufandes i banderetes que tothom s’afanyava a comprar per tenir un record en cas que guanyés el Barca... Es van esgotar de seguida!

Tots els penyistes van deixar la càmera de filmar a l’hotel per por a que no els deixessin entrar al camp. La meva dona però la va prendre i vam poder tenir algunes imatges de dins al camp. A la pròrroga tothom estava dret al camp i el que es va viure quan va arribar el gol de Koeman va ser indescriptible, molt emocionant. 

Un cop acabat el partit ens vam dirigir, eufòrics, a fer una cervesa per celebra-ho i a sopar. Seiem tots a les taules d’un bar i discutíem les jugades. De sobte, vam escoltar una campaneta que anunciava que a partir d’aquella hora ja no es servia ni alcohol ni es podia sopar. Vam haver d’anar a l’hotel a sopar unes llaunes de conserva de sardines i tonyina que algú havia portat de Sant Martí Sarroca. Tot i així, ho vam passar genial!"

Josep Pedrol, PB Sant Martí Sarroca

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();