fcb.portal.reset.password

Uns 40 nois i noies de Canovelles han gaudit d'un dia al FC Barcelona GERMAN PARGA - FCB

Uns 40 nois i noies de Canovelles han gaudit d'un dia al FC Barcelona / GERMAN PARGA - FCB

Pau Vilanova, durant la Jornada Social amb nois i noies de Canovelles / GERMAN PARGA - FCB

El dissabte 16 d’abril van començar, un any més, les Jornades Socials promogudes pel FC Barcelona i Probitas. Aquestes jornades estan englobades dins del projecte Fem Valors Socials, impulsat per l’Àrea Social del FC Barcelona amb la col·laboració de la Fundació FCB.

En aquesta primera edició d’enguany, quaranta nois i noies en risc d’exclusió social beneficiaris de beques menjador de Probitas van gaudir d’una experiència Barça a les instal·lacions del Club.

La jornada va començar a l’Auditori 1899 amb una sessió teòrica a càrrec del director esportiu de Fem Valors Socials, Paco Clos; el directiu de la Comissió Social; Victor Küppers; el coordinador de l’àrea d’Atenció Personalitzada al Jugador del Futbol Formatiu, Sergio Vallecillo, i la nutricionista del FC Barcelona Maria Antonia Lizarraga. Es van fomentar els hàbits higiènics i nutricionals saludables, així com els valors socials.

Després de dinar, aquests nois i noies de Canovelles van gaudir d’una visita al Camp Nou Experience. La jornada va finalitzar amb una sessió de Futbol Net als camps annexes al Miniestadi, fent d'aquesta una jornada inoblidable que també va comptar amb l'assistència del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova.

El Consell de Solidaritat de Penyes, amb Fem Valors Socials

Les Jornades Socials van néixer fa tres anys gràcies a l’acord entre Probitas i la Fundació FCB i és un dels projectes en els quals col·labora el Consell de Solidaritat de les Penyes del FC Barcelona per fomentar els hàbits saludables entre els joves en risc d’exclusió social.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();