fcb.portal.reset.password

Espai Gastronòmic 'Roma 2009'

Des de la seva obertura durant el passat mes de febrer, els penyistes ja poden gaudir d’un descompte del 10% al nou espai gastronòmic ‘Roma 2009’. Els més de 150.000 penyistes que componen el moviment compten amb un nou avantatge amb el seu carnet de penyista a un espai situat a la part alta del Camp Nou, a l’anomenada Sala Roma.

‘Roma 2009’ funcionarà durant l’horari d’obertura del Camp Nou Experience, de 10 del matí a 18.00 hores, amb un servei obert als visitants i a tot el públic en general durant el migdia. Els dies de partit de Lliga, l’espai estarà tancat, igual que el dia abans i el mateix dia que es disputi un partit de Champions.

El Camp Nou, punt gastronòmic

Des de la inauguració del Tapas 24 de Carles Abellán, el FC Barcelona segueix amb la intenció de dotar d’establiments de qualitat el Camp Nou amb l’objectiu de seguir situant al Barça al mapa gastronòmic de la ciutat. La carta del nou establiment ha estat ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias i responsables de restaurants de prestigi, fusionant les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única que destaca per la qualitat del producte i la presència dels productes del mar.

Podeu trobar més informació al següent enllaç.

Carnets de Penyista 2016

Les Penyes estan rebent a les seves respectives seus els nous Carnets de Penyista 2016. Amb el carnet, els penyistes rebran també un díptic informatiu amb tot el que han de saber per beneficiar-se dels descomptes i avantatges de formar part de la família barcelonista.

[[BOTOVERMELL::Avantatges del Carnet de Penyista 2016++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/220/214/original/Avantatges_cat.v1457510823.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Campanya ‘la nova estrella del Camp Nou’

Per tal de donar a conèixer aquesta proposta gastronòmica, s’ha creat una campanya de màrqueting amb insercions publicitàries en premsa i un espot de televisió, sota el concepte ‘Roma 2009, l’Espai Gastronòmic’, la nova estrella del Camp Nou.

Enllaç dels vídeos

Youtube

Dailymotion


Roma 2009, espai gastronòmic: la nova estrella... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();