fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, el vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Pau Vilanova, amb les principals autoritats d’Onda i de la Trobada de Penyes de les Comarques de Castelló / GERMÁN PARGA - FCB

El president Josep Maria Bartomeu va presidir el dissabte 4 de juny els actes de celebració del 50è Aniversari de l’Associació Cultural i Esportiva Penya Barcelonista d’Onda i la XVIII Trobada de les Penyes Barcelonistes de les comarques de Castelló, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Pau Vilanova. Els dirigents del Club van tenir una afectuosa rebuda per part dels penyistes de la zona i les institucions de la ciutat d’Onda.

Després de la seva arribada a la localitat castellonenca, Bartomeu i la resta de la comitiva institucional es van dirigir a l’Ajuntament, on van estar rebuts per l’alcalde, Ximo Huguet, i regidors del govern municipal. A la recepció també hi van assistir el president de la PB d’Onda, Antonio López, i el president de la Federació de les Penyes de les Comarques de Castelló, Joaquim Grifol. Bartomeu va signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, i a continuació va tenir lloc una recepció al Saló de Plens del mateix consistori, amb parlaments protocol·laris i lliurament d’obsequis institucionals. Posteriorment, la comitiva es va traslladar fins al restaurant Salones Campus per celebrar el dinar de gala de la XVIII Trobada de Penyes de la zona.

Davant uns 500 penyistes de les comarques castellonenques, Bartomeu va destacar en el seu parlament la gran temporada que va fer l’equip de Luis Enrique: “Ens hem de sentir molt orgullosos del nostre equip. Aquesta temporada el Barça ha guanyat quatre títols, i des del curs 2004/05, amb Ronaldinho, estem vivint moments històrics, esportius, patrimonials i socials. Són 12 anys en els quals hem guanyat 28 títols, i guanyem o perdem, tenim el sentiment blaugrana molt a dins. Gaudim d’aquest any espectacular que no acaba només en el futbol”.

Bartomeu va expressar la seva satisfacció per la temporada que estan fent les seccions professionals del Club: “Hem guanyat la Lliga en futbol, handbol i hoquei patins, i també la podem guanyar en bàsquet i futbol sala. Si això passa seria el primer cop a la història que guanyem en els cinc esports professionals”.

El president blaugrana va treure pit quant al desenvolupament del curs en l’aspecte esportiu: “En aquestes últimes setmanes deveu haver sentit la frase S’ha demostrat. I és que s’ha demostrat que tenim el millor equip i el millor jugador del món, i hem de portar aquest orgull i demostrar-lo. Hem d’estar orgullosos del que han fet els nostres equips aquest any”.

Davant les penyes castellonenques, Bartomeu també va incentivar els penyistes a seguir fent més gran el Barça: “Tenim expectatives molt bones, però ara que anem tan bé en títols, en aspectes socials i en el moviment penyístic, tal com es demostra aquí, a Castelló, us demano que ara que anem tan bé és quan hem d’estar més forts i més units que mai. A Can Barça no som aliens al fet que a les comarques de Castelló hi ha tres penyes, com la PB d’Onda, que han fet 50 anys, i això significa que viviu el sentiment barcelonista”.

Bartomeu va finalitzar el seu parlament sentenciant que el FC Barcelona és una referència en l’àmbit mundial: “Els nostres rivals ens segueixen perquè el Barça és un model a seguir i un referent. Altres intenten apropar-se, i els equips potents econòmicament intenten agafar-nos jugadors. Però ara que anem tan bé, no ens relaxem, i demano que aquest esforç que feu el multipliqueu. Tenim reptes molt importants, com l’Espai Barça, i ho hem de fer plegats”.


Club: Bartomeu i Cardoner, a la trobada de... by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();