fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut PB d'Atenes

Presentació de cartell de la XII Baku de Penyes Barcelonistes de Canàries

Presentació de cartell VIII Trobada de Penyes Barcelonistes d’Euskadi

Inauguració d'escut PB Mondoñedo

L’activitat penyística no s’atura i diumenge passat quatre Penyes van acudir al Camp Nou per viure una jornada històrica a les instal·lacions del FC Barcelona abans del partit entre el Barça i el Celta.

Més d’una vintena de persones de la Penya Barcelonista d’Atenes es van desplaçar a l’Estadi amb motiu del seu 10è Aniversari. Posteriorment a la recepció de la Penya per part del directiu de la Comissió Social Santiago de Cruylles, el president de la Federació Món, Antoni Freire, i el president de la Penya, Konstantinos Mastorakis, van poder inaugurar el seu escut a la façana del Camp Nou.

Seguidament, més de quaranta penyistes de la Peña Barcelonista Mondoñedo van acudir a descobrir el seu emblema a l’Estadi. Els honors els van fer la directiva de la Comissió Social, Elvira Pou, el president de la Federació de Galícia, Salvador Cerviño, i el president de la Penya, Xusto Fernández.

Poc després, la Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça va presentar el cartell de la VIII Trobada de Penyes Barcelonistes d’Euskadi que va coincidir, a més, amb la celebració del 25è Aniversari de la Penya. A l’acte hi va assistir el directiu Pau Vilanova i el president de la Federació d’Euskadi i de la Penya, Gorka Muñoz. La Trobada es farà el cap de setmana del 4 al 6 de març, coincidint amb el partit entre l’Eibar i el FC Barcelona.

Com a colofó final, es va presentar el cartell de la XII Baku de Penyes Barcelonistes de Canàries de la mà del directiu Pau Vilanova i del president de la Federació de Canàries i de la Peña Barcelonista Nicolas Casaus de las Palmas, José Yamal Hawach. Aquesta Trobada es durà a terme aquest cap de setmana amb motiu del partit Las Palmas - Barça.

La jornada es va arrodonir amb la golejada del Barça davant el Celta de Vigo (6-1) i un nou espectacle de Messi, Suárez i Neymar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();