El Barça i les Penyes continuen sumant

El Barça i les Penyes continuen sumant

Les instal·lacions del Club van viure un nou cap de setmana penyístic abans de la victòria del Barça davant del Sevilla

A banda de l’acte commemorant el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, els dies 27 i 28 de febrer les Penyes van tornar a acudir a Barcelona per viure un cap de setmana entranyable amb els seus respectius penyistes.

Dissabte, uns 65 nens i nenes de l’Agrupació de Clubs i Penyes de Futbol del FC Barcelona van realitzar una nova Jornada Formativa, dirigida també als pares, organitzada pel FC Barcelona i englobada dins del projecte Fem Valors Socials. Aquesta jornada va ser presentada a l’Auditori 1899 pel directiu Xavier Ilincheta, l’exjugador Paco Clos i el tutor de l’FCB Escola Quim Estrada.

Els nens i nenes de l’Escola de Futbol Prat Blaugrana i de la Penya Barcelonista Sant Celoni van gaudir d’un entrenament amb entrenadors de l’FCB Escola als camps annexos del Miniestadi.

Ja diumenge, a les hores prèvies del FC Barcelona - Sevilla, una vintena de penyistes de la Peña Barcelonista de Atarfe van arribar a l’Estadi per presentar el cartell amb motiu del seu 25è Aniversari, que se celebrarà el dia 15 de maig a la localitat granadina. Els honors els van fer el directiu de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta, i el president de la Penya, Miguel Lamolda. El mateix directiu va assistir a l’acte d’inauguració de l’escut de la Peña Barcelonista Cúllar, acompanyat del president de la Penya, Agustín Gómez. L’emblema es va descobrir davant de més de 40 penyistes a la porta 92 del Camp Nou.

El cap de setmana es va arrodonir amb la victòria del FC Barcelona davant el Sevilla amb un remuntada que permet als de Luis Enrique seguir sumant a la Lliga i fer créixer el rècord sense conèixer la derrota fins als 34 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut